• Home  / 
  • Norges Bowlingforbunds partnere

Norges Bowlingforbunds partnere

X-IDÉ

X-IDÉ er et teknisk, moderne Grafisk Hus med engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere.  Det er 38 ansatte med regionskontorer på Hamar og i Drammen.

De holder til på Lørenskog utenfor Oslo i et produksjonslokale på 2500 kvm med alt av maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat og ferdiggjøring. De har også en stor profil- og gaveavdeling, med alt det innebærer av sublimering, tampotrykk, silketrykk, brodering og transfertrykk for tekstiler. Dette gjør dem ekstremt konkurransedyktige på levering av slike produkter og tjenester.

Kontaktperson:

X-IDÉ as
Cato Nordberg, Salgsjef
Mob. 91108498
Cato@xide.no

MacronMacron

Norges Bowlingforbund har avtale om markedsføring av varemerket Macron. Forbundet tilbys klær (barter) og rimelige priser på alle Macrons varer. Alle bowlingklubber vil også ha mulighet til å inngå klubbavtale med Macron. Macron tilbyr også webbutikk for klubbene.

Kontaktperson:

Macron Norge
Stian Jamesson
Mob. 47860428
stian@macronstore.no

SHOWFABRIKKEN MEDIA

Showfabrikken Media AS skal produsere animasjonsfilmer for NBF som blir en viktig del av vårt fremtidige rekrutterings- og utdanningsarbeide for å synliggjøre idretten bowling.

Showfabrikken Media AS har alltid vært opptatt av å bidra til å utvikle idrett og kultur. Vi gleder oss til å samarbeide med Norges Bowlingforbund og være med å utvikle verktøy for å bidra til økt synlighet og økt rekruttering, sier Bjørn Øyvind Bya, daglig leder.

Kontaktperson:
Bjørn Øyvind Bya, Daglig leder – mob. 97116766 – www.showfabrikken.no

SAS

Alle forbundets klubber og kretser kan bestille flyreiser med SAS til sportspriser på nettet.

Bestilling kan gjøres på:

www.sas.no/fly-med-oss/sportsreiser
Mer informasjon om SAS avtalen.

Særforbundsalliansens partnere

SFA – Thon HotelsThon Hotels

Thon Hotels gir bowlingforbundets klubber og medlemmer gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av bowlingforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thonlogoen og du kommer til hjemmesiden for Thon Hotels. Du er nå automatisk pålogget med bowlingforbundets ID og får forbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativerne. Husk, det er kun via denne linken du får rabattene! Ved Telefonbestilling bruk kode FFABOW.

Thon Hotels støtter din idrett og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget – smart, enkel og rimelig. City – sentral og komfortabelt. Conference – Profesjonelle konferensehoteller.

Følg linken til www.thonhotels.no og logg inn med vår firmakode TH87821.

SFA – Norsk TippingNorsk Tipping

Norsk Tipping er stolt sponsor for SFA arrangementet Ungdomslekene og for medlemsforbundene i SFA.

SFA – Ny partner?

Er du vår nye samarbeidspartner i SFA – Særforbundsalliansen?

SFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør SFA til det ”andre største idrettsforbund i Norge”.

Stor profileringsplatform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, anerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen holder tak i de daglige gjøremål, vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

SFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker SFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om SFA? Ta kontakt med Per Iversen, Norges Bowlingforbund – per.iversen@nif.idrett.no

Norges Idrettsforbunds partnere

NIF

NBF kan som medlem av NIF dra nytte av NIFs sentrale samarbeidsavtaler, disse kan du lese mere om på NIFs hjemmeside:

NIFs Idrettsavtaler