Team / Landslag

For sesongen 2021/2022 er dette Norges Bowlingforbunds Team/Landslag.
Sesongen 2021/2022 medfører en overgang fra Team Norge struktur til SportBowlingNorge Elite struktur.
Dette medfører bland annet en annen struktur for støtteapparat hvor vi fokuserer på å skape et trenerteam som sammen kan følge opp landslagsaktuelle spillere både på og av banene, også i perioder hvor landslaget er ute og reiser.
På nåværende tidspunkt består trenerteamet av hovedcoach Ulf Hämnäs, juniorcoach Tore Danielsen og spillerutvikler Leif E Skjegstad.

Inneværende pandemi har i lang tid skapt utfordringer i henhold til muligheter for å treffes, gjennomføre samlinger. konkurranser og mesterskap. Derfor er det på nåværende tidspunkt IKKE gjort noen endringer på diverse bruttotropper for landslag. Det har ikke funnets noe realt grunnlag for evalueringer eller prosesser for endringer. Når dette er konstatert så er det IKKE det samme som at vi ikke har våre øyner på andre spillere. Pandemiens konsekvenser overfor hallers åpningsmuligheter og spilleres muligheter, evne og egeninnsats overfor aktivitet har medført at vi evaluerer også utøvere som har vist opp utvikling til tross for begrensede muligheter. 
Etter at de siste restriksjonene ble fjernet i sommer har det vært en febril aktivitet for å kunne få til samlinger og dergjennom begynne skape grunnlag for fremtiden. Prosessen er ikke klar før i slutten av året og derfor blir ikke de nye SportBowlingNorge Elite teamen etablert før på nyåret.
Data fra forskjellige tester (KPI, Specto og fysisk tilbakemelding) sammen med data fra konkurranser under sportbowlingnorge forhold blir satt sammen på spillere også utafor de etablerte teamene. 
Som beskrevet ved et flertal tilfeller de siste 2 årene så har målet vært å ha EM for Herrer og EM for Damer som siste "offisielle" Team Norge mesterskap innen overgangen til SportBowlingNorge Elite blir fullført. Begge EM har blitt utsatt flere ganger grunnet pandemien. 

Endringer vil forekomme. 

Coach/Støtteaparat:

Team Norge, Herre - Ulf Hämnäs

Team Norge, Damer - Ulf Hämnäs

Team Norge, U21 - Ulf Hämnäs 

Team Norge, Junior - Tore Danielsen

Team Norge, Døve - 

 

Mental Trener for alle Team - 

Spillerutviklere for alle team: Leif E Skjegstad og Tore Danielsen

Team Norge, Herrer

Team Norge, Damer

Team Norge, U21

Team Norge, Junior

Team Norge, Døve