• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  IBF Super VM 2021 – Offisiell trening er gjord

IBF Super VM 2021 – Offisiell trening er gjord

Da har vi vært gjennom 2 dager med offisiell trening for det norske mannskapet.
Etter en lang dags reise så gjennomførte de norske det første treningspasset under torsdags ettermiddagen.
Noe trette etter at det ble sent innen det ble tid for hotellsengen så var spillerne veldig på hugget og fikk en god følelse for hvilke løsninger som fungerte på banene. Til tider kanskje litt for bra løsninger.
Men offisiell trening er offisiell trening og det var med viss form for spenning vi entret dagens trening under formiddagen.
Det ble også satt i nye kjegler til dagens trening.

Noe forventet føltes det noe annerledes for de fleste av spillerne idag og men det var ikke mer enn hva som kan forventes av justeringer fra dag til dag.

Det er en meget bra topografi i hallen og det er derfor meget liten forskjell på banene annen en det man kan forvente seg gjennom forskjellige spillestiler og kulemateriell. Forutsetningene tilsier i hvert fall at det er skal være mulig for å kunne finne en gode løsninger for spillet.
Når det er sagt så får vi se mer på hvordan det utvikler seg når alvorets fløyte blåser i gang konkurransen under morgendagen. At det er flere som komme rå kjenne mere nerver er forventet og på sin plass. Skulle bare mangle at det ikke blir litt mer nerver under et VM.

Til tross for at det en høy volume med olje er det ikke noe store utfordringer med å finne friksjon. Det er en lang bufferzone så det blir viktig med riktig utspillsvinkel, som vanlig på denne type av profiler.
Det er mange spille linjer som er mulige avhengig av type rotasjon og kulefart.
Men at det blir spillelinjer som er dype inn i banen for gutta og fra ca stav 10 for jentene er tydelig. Å ha kontroll på brekkpunktsvindu blir meget viktig for å kunne få loss hjørnekjeglene.

Puljetider

Spillet begynner med singelspillet, hvor de 10 seriene er inndelt i 2 puljer.
Både damene og herrene spiller sine første 5 serier under lørdagen og de siste 5 seriene spilles på mandag. Så på mandag kveld vet vi om vi har med spillere til finalespillet.

Først ut for de norske er Grethe W Fosseide og Jeanett H Johansen kl 8 i morgen på bane 15 og flytter venstre i hallen.

Kl 11.30 skal herrene spille sin første pulje og det er Georg Skryten og Kenneth Hermansen som er først av herrene.
De begynner på bane 16 og flytter høyre.

Kl 15 er det Åse Jacobsen og Andrea Hansen som skal spille og de begynner på bane 17 og flytter venstre.

kl 18.30 går de 2 siste spillerne fra Norge ut og det er Glenn Morten Pedersen og Tore Torgersen på bane 32. etter det flytter de høyre i hallen.

Se baneforflyttingene her.

Følg Super VM på facebook her