Rankingliste

Mye bra spill under NM for veteraner som ble avsluttet med singlefinaler på Hamar søndag.

7. feb. 2016, 19:41 av Erik Garder

Tove Walstad Fosseide, Gerd Brandett, Rune Feirud, Geir Amundsen og Odd Gunnar Kaspersen ble norgesmestere i hver sin klasse i dag.

I damens klasse A vant Tove Walstad Fosseide, Trondheim BK en fortjent seier etter å ha spilt godt i hele mesterskapet. Mette Hansen, Fredrikstad BK som ledet med 3 poeng på Tove etter 6 serier hadde ikke noen sjanse i finalespillet hvor Tove fortsatte sitt gode spill fra semifinalen. Tove spilte 1307 i semifinalen og 695 på sine 3 serier i finalen. Mette ble like klar nummer 2 med sine 1185 i semien og 607 i finalen. Ingrid Olsen også hun TBK ble nummer 3 og Sylvi Bergtun Berge Sølvkula nummer 4.

I damenes klasse B ledet Gerd Brandett, Glåmdal BK fra start til mål. Hun tok en solid ledelse allerede på sin 6. serier i doublespillet med 1229. Hun fortsatte med 1229 også i semifinalen og hadde en klar ledelse inn i finalen. Her spilte hun 583 på sine 3 serier. Det ble litt spenning om 2. plassen, men Fredrikke Bøe, Oppdal BK ble nummer 2 med 17 poeng ned til bronseplassen som Bente Mengshoel, Brage BK vant. Anita Meiningen, Solør BK ble nummer 4.

Rune Feirud, Munken BK vant herrenes klasse A etter veldig godt spill i finalen. Han gikk inn i finalespillet som nummer 4, men da 3 serier PP var spilt sto han som nummer 1. Med 756 på sine 3 serier pluss bonus vant han med 50 poeng. Stefan Palmèr, Mascot BK som ledet foran finalen ble nummer 2. Han var klart best i semifinalen med 1309. I finalen ble det 660 pluss bonus. Gjermund Mathiesen, Solør BK som innledet med gode 1500 og 300 serie i mesterskapet ble nummer 3. Han spill i semifinalen og finalen ble for ujevnt. Sigbjørn Skjæveland, Glåmdal BK ble nummer 4.

I herreklasse B var det stor kamp mellom Geir Amundsen, Mascot BK og Per-Olof Larsson, Red Crown BK. På de første 6 seriene var Per-Olof best med 1343 foran Geir med 1334. Så i semifinalen spilte Geir 1415 og Per-Olof 1398. Foran finalespillet ledet Geir med 8 små poeng. Det ble derimot ingen spenning i finalespillet da Geir startet med 298 mot Per-Olof sine 180. Med sine 731 i finalen ble Geir en klar vinner foran Per-Olof på 2. plass. Ingar Gabrielsen, Polar Team BK ble nummer 3 etter godt spill både i semifinalen og finalen hvor han spilte 708. Birger Inge Oppegaard, Red Crown BK ble nummer 4.

I klasse c for herrer dominerte Bekkelaget med 3 av 4 spillere i finalen. Det var bare ett poeng mellom nummer 1 og 2 foran finalespillet. Arrangør general Ola Bjørtomt ledet med ett poeng på Arne Harry Sæther, Metropensjonistene. Så var Odd Gunnar Kaspersen bare 7 poeng etter 2. plassen. Siste finaleplass kapret Arne Svein Strøm etter en god siste serie i semifinalen. Så i finalespillet tok Odd Gunnar føringen fra start og spilte 677 pluss bonus på sine 3 serier og det holdt til gull. Arne Harry ble nummer 2, og Ola nummer 3. Arne Svein som spilte nest best i finalen ble nummer 4.

I double ble det gull til Tove W Fosseide/Ingrid Olsen, med Gerd Brandett/Ulla Stenersen på 2. plass og Sylvi B Berge/Eli T Borge på 3. plass.

I herreklassen vant Solør ved Gjermund Mathiesen/Morten Botilsrud foran Arne S Strøm/Ola Bjørtomt på 2. og Geir Amundsen/Stefan Palmèr på 3.

Nok et mesterskap er over som samlet totalt 283 veteraner fordelt med 242 herrer og 41 damer. Stor takk til arrangøren Bekkelaget BK og Bowling 1 Hamar for nok et flott mesterskap hvor Tove Walstad Fosseide ble den store spilleren med 2 gullmedaljer.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle medaljevinnerne !

5 av 12 innledende puljer er ferdigspilt i NM Veteran

5. feb. 2016, 12:46 av Per Iversen

Veteran-NM 2016 er godt i gang i Hamar. Nedenfor gjengis de spillere som leder etter at 5 puljer er ferdigspilt. Noen ytterligere referentoppdateringer vil ikke finne sted fra mesterskapet før mandag morgen. Det henvises følgelig til BowlingRes for resultatservice. Det er ikke livescore fra arrangørhall ved denne korsvei.

I Damer kl A har Mette Hansen, Fredrikstad BK, tatt ledelsen med 1.196. Kl A Herrer ledes av Gjermund Mathiesen, Solør BK, med 1.500. Sofiemyr-spilleren Jan Roald Jensen fører klasse B Herrer så langt med 1.263, mens Odd Kaspersen fra arrangørklubben Bekkelaget BK har tatt føringen i klasse C med 1.402. Gunvor Rosenkilde, Ringerike BK, har festet grepet i kl B Damer med 1.109.

I doubleklassene leder Metropensjonistene i dameklassen med 2.024; spillerne er Unni Michelsen og Astrid Schei. I herreklassen har Solør BK tatt kommandoen via Morten Botilsund/Gjermund Mathiesen, 2.773.

NM Veteran er i gang; allerede en 300-serie!

4. feb. 2016, 08:19 av Per Iversen

Første pulje i årets NM for Veteraner er spilt. Gjermund Mathiesen, Solør BK, spilte 1.500, inkludert 300 i siste serie - imponerende! Mesterskapet forsetter hele uken, med finaler på søndag; totalt deltar nærmere 300 spillere.

Veteran NM sgl/dbl starter til onsdag.

1. feb. 2016, 15:25 av Erik Garder

Mesterskapet spilles på Bowling 1 Hamar.
Oljeprofilen ligger vedlagt.

NM Veteran: Ny pulje er oppsatt, onsdag 3. februar kl 18

23. des. 2015, 10:53 av Per Iversen

Melding fra arrangør, Bekkelaget BK: Grunnet stor pågang har vi valgt å sette opp en ekstra pulje onsdag 3. feb. kl. 18.00. Ønsker alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt Bowlingår !

"Først-til-mølla" prinsippet for påmelding har for øvrig stort sett alltid vært praktisert for Veteranmesterskap, i hvert fall når Bekkelaget og Ola Bjørtomt har vært involvert. I den grad denne ordningen synes å bli et problem for langveis tilreisende, bes disse vennligst ta kontakt med arrangøren.

NM Veteran 2016, utfyllende informasjon

21. des. 2015, 10:34 av Per Iversen

Vedlagt følger link til skjema for kulekontroll, det vil si NBFs standardskjema. Dessuten minnes det om oppmøte 60 minutter før innledende spill, og 30 minutter før finalespill.

Invitasjon til NM Veteran 2016 foreligger

2. des. 2015, 00:00 av Per Iversen

Mesterskapet vil arrangeres i Hamar, 4. - 7. februar. Påmeldingsfristen er 5. januar, vennligst se vedlagte invitasjon for detaljer. Velkommen!