NM Junior Sgl/Dbl 2017

0

0

Resultatliste

Rankingliste

ej17link.jpg

medaljevinnerne i eldre gutter/jenter

29. jan. 2017, 15:21 av Norges Bowlingforbund

Norgesmesterskapet for juniorer 2017 er over og medaljene er utdelt. Det har vært et fantastisk mesterskap med god atmosfære.

Fra klokken 12:00 spilte eldre gutter & jenter sin finale. 6 utøvere i hver sin klasse skulle kjempe om edle medaljer og potensielt en plass på landslaget som skal spille i Europamesterskapet i påsken. Historiske Tali Bowling i Helsinki arrangerer dette året og i fjor ble det arrangert på Island.

De skulle spille 5 serier PP finale, også kjent som Round Robin.
Helt fra innledende var Sofia på 1. plass og hun ga aldri noen andre en sjanse til å gå forbi. Narvikingen vinner gull for 3. året på rad.
2. plass gikk til Helene Johanne Johnsrud fra Ringerike BK, 3. plass til Silje Kofstad fra Vågan BK, 4. plass til Ine Renathe Iversen fra Ringerike BK, 5. plass til Maria Andersen fra Vågan BK og 6. plass Emilie Dahle fra Sofiemyr BK.

I gutteklassen vant Jonas Dammen fra Solør BK med nesten 200 poengs margin ned til Sindre Eike Karlsen fra Cross BK.
3. plassen gikk til Alexander Beck, 4. plass Håvar Wolden Skog, 5. plass til Jørgen Mathiesen og 6. plass til Georg Skryten. En pall tapetsert med Team Junior Norge utøvere.

yg17link.jpg

Medaljevinnerne i yngre gutter/jenter

29. jan. 2017, 15:11 av Norges Bowlingforbund

Norgesmesterskapet for juniorer 2017 er over og medaljene er utdelt. Det har vært et fantastisk mesterskap med god atmosfære.

Tidlig i dag spilte yngre gutter & jenter sin finale. 6 utøvere i hver sin klasse skulle kjempe om edle medaljer og potensielt en plass på landslaget som skal spille i Europamesterskapet i påsken. Historiske Tali Bowling i Helsinki arrangerer dette året og i fjor ble det arrangert på Island.

De skulle spille 5 serier PP finale, også kjent som Round Robin.
Thomas Nilsen fra Askøy BK gikk i tet fra semifinalen og så seg aldri tilbake. Anders Johansen hang på hele veien og tok innpå, men gikk tom for krefter etter 4 serier.
Med en differanse på over 200 poeng vant Thomas sitt første gull i Norgesmesterskapet.
Det ble delt 3. plass til Casper Brochmann fra Cross BK og Jonas Bøhaugen fra Fossen BK, 5. plass til Viktor Brentebråten Mortensen fra Sofiemyr BK og 6. plass til Sondre Talgø Olsen fra Drammen Tigers BK.

Gullmedaljen i yngre jenter gikk til Nora Kjellås fra Solør BK. Hanne Buran Spets fra Trondheim BK ledet etter innledende, men Nora kom tilbake i semifinalen og tok gull.
3. plassen gikk til Camilla Eriksen Garborg fra Hallingkast BK, 4. plass til Vilde Hillestad fra Stord BK, Linnea Radden fra Trondheim BK tok 5. plassen og 6. plassen gikk til Andrea Kvernhusløkken fra Solør BK.

NMoversikt17link.jpg

Alt klart for finale i morgen

28. jan. 2017, 21:45 av Norges Bowlingforbund

Utrolig spennende på tampen her i Elverum. Mange glade utøvere sikret seg billett til finalen i morgen, og noen var helt utrøstelige når man ikke klarte cutten med få fååå poeng.
Det er idrett på godt og vondt!

I morgen klokken 09:00 starter yngre jenter og yngre gutter sin finale. De skal spille PP finale og finalen vil vare i ca 2,5 timer.

Yngre jenter
Nora Kjellås, Hanne Buran Spets, Camilla Eriksen Garborg, Linnea Radden, Andrea Kvernhusløkken og Vilde Hillestad.

Yngre gutter
Thomas Nilsen, Anders Johansen, Jonas Bøhagen, Casper Brochmann, Viktor Brentebråten Mortensen og Sondre Talgø Olsen.

Finalen vil sendes direkte på vår Facebookside. For de som ikke er på Facebook vil direktesendingen også bli lagt opp på denne linken: http://wp.me/P8chT9-nS

DobbelNMjenter17.jpg

Norgesmestere double junior jenter 2017

28. jan. 2017, 19:16 av Norges Bowlingforbund

Tidligere i dag ble det klart hvem som vant medaljene i double for jentene.

I år som i fjor tok Helene Johanne Johnsrud og Ine Renathe Iversen fra Ringerike BK gullmedaljene i NM junior double 2017.

De to fikk til sammen 2003 som var nok til å havne på gullplass, foran Andrea Kvernhusløkken og Nora Kjellås fra Solør BK.
På bronseplass endte Linnea Radden og Hanne Buran Spets fra Trondheim BK.

dobbelNMgutter17.jpg

Norgesmestere double for junior gutter 2017

28. jan. 2017, 15:49 av Norges Bowlingforbund

Tidligere i dag ble det klart hvem som vant medaljene i double.

2539 var summen og vi gratulerer Jonas Dammen og Alexander Beck fra Solør BK med gull i double 2017.
Den laveste serien var på 180 og den høyeste var på 268, som utgjorde
Dette var fjerde gang Jonas Dammen har vunnet gull i double, mens det var Alexanders andre gang.

På sølvplass endte Jørgen Mathiesen og Vetle Vålbekken, også fra Solør BK. Gutta fikk 2460.

Bronsemedaljene gikk til Thomas Økland Hinna og Georg Skryten fra Cross BK etter at de spilte 2360.

NMpulje5link.jpg

Innledende er over

28. jan. 2017, 15:27 av Norges Bowlingforbund

Nå skal 13 eldre gutter, 13 yngre gutter, 6 eldre jenter og 8 yngre jenter ut i semifinale.

De har med seg scoren fra innledende og skal nå spille 6 nye serier.

Jonas Dammen (Solør BK) forble i tet i eldre gutter etter å ha blitt jaktet på av Polar Team BKs Håvar Wolden Skog. Nordlendingen fikk en sisteserie som var litt under par og plasserte seg på 2. plass foran Georg Skryten fra Cross BK.
Kristoffer Myhren Kalfoss endte på 13. plass med 1021 som ble cutten for å kvalifisere seg til videre spill.

I yngre gutter var det TBKs Anders Johansen som la seg øverst på resultatlista. Han har et forsprang på 44 poeng ned til Thomas Nilsen fra Askøy BK og 45 poeng til Viktor Brentebråten Mortensen fra Sofiemyr BK.
Cutten på 13. plass ble på 981 som Brage Nese spilte.

Sofia Hultstedt (Narvik BK) er på jakt etter sitt tredje NM gull på rad, denne gangen i eldre jenter.
Narvikingen er i tet etter å ha spilt 1208 og er 48 poeng foran Helene Johanne Johnsrud fra Ringerike BK.
Cutten ble på 843 som Ine Renathe Iversen (Ringerike BK) spilte. Hønefossjenta spilte langt under det vi vet hun kan og dere vil få se at hun ganske trolig øker i semifinalen.

For yngre jenter er Trondheimsjenta Hanne Buran Spets (Trondheim BK) i teten etter å ha spilt 1009. Feltet under Hanne er småjevnt og her kan mye skje i løpet av 6 serier semifinale.
818 spilte Linn Cecilie Moe og hun plasserte seg på cutten som gikk videre til semifinale.

NMpulje4link.jpg

NM Junior - Før siste pulje

28. jan. 2017, 10:48 av Norges Bowlingforbund

Det er nå blitt spilt 3 puljer i innledende finalespill og vi gjør klart til den siste nervøse puljen innledende i årets Norgesmesterskap for juniorer.

Til semifinale går 13 eldre gutter, 13 yngre gutter, 6 eldre jenter og 8 yngre jenter.
Klokken 15:00 i dag spiller yngre jenter, eldre jenter og plass 8-13 yngre gutter.
18:00 spiller eldre gutter og plass 1-7 yngre gutter.

Jonas Dammen (Solør BK) er fortsatt i teten for eldre gutter etter å ha spilt 1308 i går kveld. Han er klar for semifinale klokken 18:00 i kveld.
Helene Johanne Johnsrud (Ringerike BK) leder eldre jenter. Hun spilte også i går kveld og fikk 1160. Hun har virkelig meldt seg på gullkampen tidlig med en sterk sum.

For yngre gutter var Viktor Brentebråten Mortensen (Sofiemyr BK) i tet etter i går med 1079. Anders Johansen, stjerneskuddet til Trondheim BK, gikk forbi Viktor i dagens første pulje etter å ha spilt 1
Nora Kjellås leder for yngre jenter etter å ha spilt den første pulja i går.

Vi skal sende puljene live på vår Facebookside: https://www.facebook.com/NorgesBowlingForbund

nmjr.jpg

NM for juniorer er godt i gang

27. jan. 2017, 17:07 av Norges Bowlingforbund

77 unge håpefulle samles til helga på Elverum. Byen med flere kjente landemerker som Elgstua og Esso'n er vertskap for det 45. Norgesmesterskapet for juniorer.

Pilen peker i positiv retning, fra 71 utøvere i fjor til 77 i år er hyggelig for alle involverte. Vi håper selvsagt på at det fortsetter i denne retningen til neste år.

De to siste årene har klassen for eldre gutter vært dominert av Jens Mathiesen, men 18 åringen fra Åsnes er denne sesongen blitt U23 spiller og kan ikke delta.
Hans yngre bror Jørgen skal prøve å holde NM gullene i familien denne sesongen.

For eldre jenter deltar Sofia Hultstedt. Narvikingen har vunnet yngre jenter de siste to årene, men tar i år steget opp til eldre. Fjoråret vant Merethe Olsen Gulløy fra Molde BK sitt første NM gull, men som Jens er hun blitt U23 spiller.

I yngre gutter er Jonas Dammen fra Solør BK regjerende mester. Ungfolen fra Åsnes har siden i fjor rykket et hakk opp og skal spille i eldre.
Ingen av de som spiller i yngre gutter i år har tidligere vunnet gull i NM.

Sofia Hultstedt har de tidligere årene tatt gull i yngre jenter, men er som kjent i eldre jenter. En ny norgesmester i YJ skal kåres.


Lørdag morgen skal livestream rigges opp og det skal kjøres testing på formiddagen. Forhåpentligvis skal puljen fra kl. 12:00 og ut mesterskapet bli vist direkte på Facebook. Streamen skal også legges opp i en nettleser, slik at de som ikke har Facebook også kan følge med.

..Om det tekniske virker som det skal..

Årets junior NM starter fredag på Bowling 1 Elverum.

25. jan. 2017, 13:09 av Erik Garder


Oljeprofilen er klar og ligger vedlagt.

I årets NM for juniorer er det påmeldt 78 spillere fordelt på 16 jentespillere og 62 guttespillere.

Mesterskapet spilles med 2 innledende puljer på fredag og 2 på lørdag. Så starter semifinalene lørdag ettermiddag og mesterskapet avsluttes med finaler på søndag i alle klasser.

Vi ønsker alle lykke til !

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7015

Invitasjon til NM Junior 2017 er klar

29. nov. 2016, 07:52 av Erik Garder

Junior-NM 2017 vil arrangeres på Elverum siste helgen i januar, 27. - 29. Påmeldingsfristen vil være 6. januar, vennligst se vedlagte invitasjon for detaljer. På samme måte som i de senere år vil det bli arrangert en hyggelig sosial aktivitet på lørdag kveld.

NBF håper flest mulig av våre juniorer vil delta. Ikke vær bekymret for "ikke å være god nok". Det er det faktisk ikke noe som heter for disse unge spillerne. Junior-NM skal være gøy, både på og utenfor banene, for alle deltagere!

NBF og arrangøren Elverum BK ønsker alle velkommen.

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=6893