EBT 11 Norwegian Open 2017 by Brunswick

0

0

Resultatliste

Rankingliste

21617697_1555892091100280_896208448929967629_n.png

EBT 11 Norwegian Open 2017 by Brunswick nærmer seg

3. okt. 2017, 13:14 av Karl-Fredrik Velle

Fredag 06. oktober kl. 18.00 kastes årets Norwegian Open i gang på Veitvet Bowling Senter i Oslo. Flere nasjoner og dyktige utøvere stiller til start.

I løpet av 10 dager skal 23 puljer spilles på Veitvet. Første pulje er kommende fredag kl. 18.00, og innledende spill vil avsluttes lørdag 14. oktober med siste pulje kl. 17.00. Det vil garantert være mange spennende puljer i løpet av de 9 dagene med innledende runder.

Norwegian Open har de siste årene tatt i mot flere av Nordens fremste bowlingutøvere. I de fem foregående årene har utøvere fra Sverige vunnet tre ganger med henholdsvis Petter Hellström fra Team Clan i 2012, James Gruffman fra Team Alingsås i 2013 og Jesper Svensson fra Team Pergamon i 2016. Videre vant Jimmy Dan Mortensen fra LBC i 2015, og vår alles Tore Torgersen fra Trondheim BK i 2015.

Under årets Norwegian Open vil utøvere fra seks nasjoner i tillegg til våre egne utøvere delta. Det er en glede at vi kan ønske Team Malysia-utøver Zulmazran Zulkifli velkommen til Veitvet. I tillegg til Zulkifli vil Team Irland-utøver Christopher Sloan entre ”laminaten”. Flere teamutøvere fra våre nordiske venner vil også være å finne på Veitvet under Norwegian Open. Der i blant utøvere som Jimmy Dan Mortensen, Ida Andersson, Nina Flack og Arnar David Jonsson. Videre er det en glede for oss at Team Island har valgt å legge sin oppkjøring til VM i Las Vegas til Oslo og Veitvet.

For våre egne Team-utøvere som skal til VM, vil Norwegian Open benyttes til å være sammen som et team, og ikke minst kjempe om de gjeveste plassene på Veitvet.

I år er Norwegian Open siste stopp på European Bowling Tour. Dette betyr at hele touren skal avgjøres på Veitvet. For kvinnene er mye gjort i toppen. Team Sveriges Jenny Wegner har allerede innkassert seieren i årets tour. Derimot baseres spenningen seg til de to resterende plassene på pallen. Der er situasjonen ganske enkel, det skiller fattige 5 poeng fra Ida Andersson på fjerde plass til Cajsa Wegner på andre plass. I mellom de to lagvenninnene fra Sverige finner vi Daphne Tan fra Singapore. Da verken Wegner jr og Tan p.t. er påmeldt til NO, trenger Andersson bare ”fattige” 6 poeng for å innkassere andre plassen. Noen som bør være en smal sak for storspilleren fra Nässjö.

For herrene derimot er det hard kamp om førsteplassen. Her kommer de to ”rakettene” Carsten W. Hansen fra Danmark og Pontus Andersson fra Sverige til Veitvet for å avgjøre årets European Bowling Tour. Før det hele avgjøres søndag 15. oktober, leder Hansen med fattige 9 poeng på Andersson. Det blir garantert spenning til siste kjegle har falt. Vi gleder oss!

Ønsker du oppdateringer under hele Norwegian Open, kan dette gjøres på følgende steder:

Bowlingdigital - http://bit.ly/2ylEAH8
Bowlingres - http://bit.ly/2xOvXo8
Norges Bowlingforbund facebookside - http://bit.ly/2yVlHrS
LiveScore - http://bit.ly/2yTUnKv

Oljeprofilen til årets Norwegian Open: https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7613