Tore Torgersen vant Briskebyen Open.

10. des. 2012, 07:11 av Erik Garder

Sterk dominans av teamspillerne i karusell finalen.

Tore Torgersen vant til slutt, mens Mads vant kvalifiseringen.

Det ble til slutt Tore Torgersen og Svein Åke Ek som spilte om seieren i Briskebyen Open. Her var det Tore som var sterkest og han viser klart at han vil være med om seieren i World Cup kvalifiseringen for 2013.

Tore spilte 214, mens Svein Åke spilte 199. På veien til finalen hadde begge kjempet mot Bjørn Einar Rudshagen, Mads Sandbækken, Heidi Thorstensen og svenske Lars Lindbäck, BK Nobel fra Karlskoga.

Tore var nær ved å bli slått ut i 1. runden i finalespillet da både Lars Lindbäck og Tore spilte 179.

I 2. runden ble det vist mye bra spill da Svein Åke spilte 266, Bjørn Einar 238, Tore 230, Mads 228 hvor Heidi ble utslått med sine 199 inkl 8 poeng hcp. Runde 3 ble siste serie for Mads da han ble utslått etter å ha spilt 188, men Svein Åke var kun 4 poeng foran med sine 192. Bjørn Einar ble best i runden med sine 234. Så i runde 4 var Svein Åke igjen tilbake med bra spill og endte på 245, mens Tore spilte 224. Bjørn Einar måtte her pakke sammen etter å ha spilt 195.

Briskebyen Open samlet 78 spillere fordelt på 16 damer og 64 herrer. Heidi Thorstensen ble beste damespiller med sin 5. plass, mens Jeanett H Johansen ble nummer 9.

Rent sportslig er det leit å se at ikke flere spiller WC turneringer. Det at man velger en profil som er litt utfordrene burde jo bare være spennende å spille. Neste WC turnering spilles i Trondheim på Dora 6.-14. april 2013. Mens 4. og siste kvalifiseringsturnering er i NM sgl/dbl på Veitvet9.-12. mai 2013.

IMG_8292.JPG

WC kvalifiseringsturnering nummer 2 Briskebyen Open er igang.

5. des. 2012, 10:32 av Erik Garder

Mads ble best i kvalifiseringen på Hamar.

2 spillere over 1400 - Mads og Bjørn Einar.

Kvalifiseringen er ferdigspilt på Hamar, og i den ble Mads Sandbækken best med gode 1470. Hans 2 første serier på 254 og 244 og 2 siste på 254 og 287 er utrolig bra.

Bjørn Einar Rudshagen ble nummer 2 med 1402 og Heidi Thorstensen nummer 3 med 1342 inkl 48 poeng hcp. Så ble Svein Åke Ek nummer 4 med 1316 2 poeng foran nummer 5 Lars Christian Nygård med 1314. Jeanett H Johansen ble nest beste dame med 1298 inkl 48 poeng hcp på en 7. plass.

Topp 16 til mellomspill pluss2 fra turboen. Grensen for topp 16 ble 1250 son Jonas Sjøgren har.

Totalt spilte 78 spillere fordelt på 15 damer og 63 herrespillere.

Turneringen blir spilt på Kegels`s sportprofil Turnpike 2441. Den er på 41 fot med 25.30 ml.