Rankingliste

IMG_8978.JPG

Sandra Bakken og Patrik Angen Walstad vant U23 NM

16. nov. 2014, 18:23 av Erik Garder

Stian L Tjønndal/Lars Kofstad og Ida S Sneeggen/Kristin Merethe Sneeggen vant gullmedaljene i double.

Sandra Bakken, Solli BK ledet fra start til mål. Hun var klart den beste spilleren i jenteklassen hvor 10 jenter deltok. På de 6 første seriene spilte hun 1248, og litt overaskende var det Lise Marie Johnsrud, Ringerike BK som var på 2. plass med 1222. En litt tam Andrea E Hansen, Trondheim BK var på 3. plass med 1133. CelineLarsen, Askøy BK på en 4. plass med 1107.

Til mellomspill gikk de 8 beste jentene, og Sandra var igjen best nå med 1186. Hun ledet med 2434 på 12 serier. Andrea en like klar toer med 1167 til 2300. Lise Marie en plass ned til 3. plass etter kun 1011 med 2233 totalt. Celine beholdt 4. plassen med 2176.

Så var det klart for 6 jenter til PP finale, og Andrea hadde 134 poeng å ta igjen. Da passet det henne dårlig at Sandra spilte 258 i første serie mot Andrea sine 202. Sandra forsatte med bra spill, og hennes siste serie på 279 forteller at det var hennes mesterskap. Hun spilte 1116 på sine 5 serier i finalen. Andrea beholdt sin 2. plass etter litt ujevnt spill. Lise Marie ble nummer 3 og Celine nummer 4, mens Ida Stokke Sneeggen ble nummer 5.

I gutteklassen ble det gull til hjemmefavoritten Patrik Angen Walstad etter en spennende PP finale. Han ledet etter doublespillet med 1302. Her var det Lars Kofstad, Vågan BK som var nummer 2 med 1278 6 poeng foran Henrik Hansen, Rana BK på 3. Øyvin Kulseng, Larvik BK på 4. plass med 1262 og John-Øyvind Hafeld på 5. med 1244. Her gikk de 16 beste videre, og siste plassen her tok Lars-Christian Nygård med 1117. En av favorittene var nå utslått, Arvid Espen med 1091.

I mellomspillet var det Julius Emil Hopka, Drammen Tigers BK som spilte best med 1321. Med det resultatet spilte han seg opp til en 3. plass med 2485. Lars-Christian også over 1300 med 1302 og spilte seg opp til7. plass og PP finale. Patrik spilte 1237 og beholdt 1. plassen foran finalen med 2539 med Patrick G Emblem, Molde BK på 2. plass med 2495 etter 1282 i mellomspillet. 8 spillere videre til finalespill, og nå var også Øyvind Kulseng, Sigbjørn Eide og Martin M Stikbakke utslått.

I PP finalen var det flere spennende dueller, og flere spillere hadde ledelsen i løpet av de 7 spilte seriene. Det ble til slutt Patrik som var på topp med 4056 inkl bonus. På 2. plass kom Julius etter veldig bra spill mot slutten. I siste serien mot Lars-Christian spilte han 237 mot LC sine 235. Julius endte på 4042 og Lars-Chrstian 3997.

I guttenes double konkurranse ble det veldig spennende. Da alle hadde spilt ferdig var det kun 3 poeng som skilte gull og bronse. Patrik A Walstad og Arvid Espen som spilte i 1. pulje ledet foran lørdagens spill med 2393. Her spilte Patrik 1302 og Arvid 1091 etter å ha avsluttet med 156. Deres resultat så ut til å holde ut 2. starten også, men i siste serien her spilte John-Øyvind Hafeld 244 og Kim-Jørgen S Sætern 225 og gikk forbi med 2 poeng til 2395. 1244 på John Øyvind og 1151 på Kim Jørgen.

Så i siste pulje klarte duoen fra Vågan BK å gå forbi i siste serien etter 254 på Lars Kofstad og 193 på Stian L Tjønndal. Seier med ett poeng 2396 med 1278 til Lars og 1118 til Stian.

I jenteklassen var det kun 2 double lag hvor gullet gikk til Ida Stokke Sneeggen og Kristin Merethe Sneeggen med poengsummen 1800.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle norgesmestere og medaljevinnere.

Oljeprofil NM U23

12. nov. 2014, 17:30 av Halgeir Ludvigsen

I årets mesterskap vil det benyttes Kegel-profilen "2011 USBC Open Championships":

NM U-23, invitasjonen foreligger

12. okt. 2014, 00:00 av Per Iversen

Årets NM for U23 vil arrangeres i Trondheim, 14. - 16. november. Påmeldingsfristen er 31. oktober. Invitasjonen gjengis nedenfor. NBF ser frem til en spennende turnering, og håper at flest mulig U23-spillere, inkludert siste års juniorer, vil benytte anledningen til å konkurrere om NM-tittel!