NM Veteran sgl/dbl

0

0

Resultatliste

Rankingliste

Flere spennende PP finaler i NM for veteraner.

2. mars 2015, 10:25 av Erik Garder

Tom Fagerstrøm, Strike BK spilte gode 1385 på sin første 6 serier.

NM ble avsluttet på Veitvet Bowling Senter søndag ettermiddag med PP finaler i 2 dame og 3 herreklasser.

Mesterskapet startet med doublespill på fredag og lørdag. I dameklassen ble det gull til brageduoen Ann Kristin Dahl og Bente Mengshoel med 2247. Her spilte Ann Kristin 1201 som ble beste resultat i klasse A damer. Sølvmedaljene ble vunnet av Gerd Brandett og Ulla Stenersen, Glåmdal BK med 2206. Gerd spilte bra med 1206 og var beste damespiller i klasse B etter 6 serier. Så ble det bronse til Arctic Strike BK ved Mariann Kleiven og Ragnhild Kristoffersen med 2194. Her var Ingrid Olsen og Tove Fosseide, Trondheim BK kun 8 poeng fra.

I herreklassen ble det seier til Owe Herrmann og Per Andersen fra Skru BK med 2539. Owe Herrmann spilte godt med sine 1325 og Per 1214. Dora BK vant sølv ved Petter Meland og Arne Roger Hansen med 2510. Petter spilte 1301 og Arne Roger 1209. Så ble det bronse til Guttorm Bjørøen og John Stubsve Bang, Hallingkast BK med 2484.

På søndag morgen/formiddag ble det spilt 6 serier mellomspill for de 6 beste damene i hver klasse pluss de 15 beste i klasse A herrer, 9 bester i klasse B og 12 beste i klasse C. Etter 12 serier gikk så de 4 beste i hver klasse til PP finale.

I klasse A damer ledet Tove Fosseide med 2 poeng på Ann Kristin Dahl foran PP finalen. De kjempet om gullet inn i 3 serien i finalen hvor Ann Kristin gikk forbi Tove etter å ha avsluttet med 196. Gull til Ann Kristin, sølv til Tove og bronse til Mariann Kleiven.

Gerd Brandett, Glåmdal BK vant gull i klasse B etter å ha hatt kontroll hele mesterskapet. Hun spilte bra og vant en fortjent gullmedalje. Her ble det sølv til Bente Mengshoel og bronse til Anne Grete Haugen, Sølvkula BK.

I klasse A herrer var det spennende fra start til mål. Mye bra spille av flere av spillene gjorde PP finalen veldig severdig for tilskuerne. Det var veldig jevnt inn i PP finalen hvor Olav Gimse, Trondheim BK ledet fra start. Det var derimot ikke langt ned til firkløveret med Morten Nordahl-Brage BK, Guttorm Bjørøen, Per-Einar Walstad og Tom Nilsen, Strike BK. Etter 3 gode serier av spillerne var det Guttorm Bjørøen som vant gullet. Det ble avgjort da han spilte 234 i siste serien. Per-Einar prøvde så godt han kunne, men gode 248 ble for lite. Det ble sølv til Per-Einar og bronse til Olav Gimse.

Det var også stor spenning i klasse B hvor Owe Herrmann ledet med 2 poeng foran PP finalen. Stein Bråten, Sarpsborg BK kjempet alt han kunne for å ta igjen Owe, men manglet kun 9 poeng på seier. Gull til Owe, sølv til Stein og bronse til Geir Amundsen, Mascot BK.

Tom Fagerstrøm, Strike BK hadde den beste poengsummen i mesterskapet. Han ledet etter sin gode start på 1385. Inn i PP finalen ledet han med drøye 70 poeng på Ola Bjørtomt, Bekkelaget BK. Da Tom også spilte best i klasse C i finalen ble det belønnet med gull. Ola vant sølvmedaljen foran klubbkammerat Odd Gunnar Kaspersen.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle medaljevinnerne i mesterskapet.

http://www.bowlingres.no/turneringer/2015/nm_veteran_sgldbl/#TurnOversikt:Deltageretab

NM Veteran sgl/dbl starter fredag 27. februar.

25. feb. 2015, 09:42 av Per Iversen

36 damer og 203 herrer deltar.

Riktig oljeprofil er lagt ut.


http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5553&Tittel=NM veteran Feb. 2015

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5554&Tittel=NM veteran Feb. 2015

NM Veteran single/double - invitasjonen foreligger

6. jan. 2015, 15:31 av Per Iversen

Årets NM for veteraner vil bli arrangert av Solli BK, fredag 27. februar til søndag 1. mars, på Veitvet Bowling Senter. Påmelding via "bowlingres" er nå åpnet, se link gjengitt nedenfor. Påmeldingsfristen er 25. januar. Den formelle invitasjonen er også ferdigstilt, inkl. informasjon vedrørende eventuell hotellbestilling og generelle betalingsopplysninger.

http://www.bowlingres.no/turneringer/2015/nm_veteran_sgldbl/

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5415