Rankingliste

Herreklassen Brage Open 2015

29. mars 2015, 23:53 av Didrik Vatne

Martin Olsen (Frogner Bk) suveren vinner av herreklassen i årets Brage Open.

Etter 1486 poeng på sine seks innledende serier ledet Martin turneringen etter mellomspill og semifinale gjør han kort prosess i finalen.
Seriene 233 og 263 levner han liten tvil om hvem som var den suverene vinner av turneringen.

I hans motstandere i karusellfinalen var Brages egen stjerne Kjell Erik Karlsen og Lars-Christian Nygård (Glåmdal Bk)

Kjell ikke flyten i første serie og må innse at finaleplassen glipper. I finalen får ikke Lars-Christian helt den starten han håpte på og når Martin setter 9spare i første rute og følger opp med 8 på rad blir finalen en ensporet affære.

8. Tony Opsand (Brage Bk)
9. Martin Moen Stikkbakke (Ringerike Bk)
10. Thor Kristian Ø Solberg (Sofiemyr Bk)

Lisa Iren Riise (Frogner Bk) vinner dameklassen i Brage Open 2015

Etter å ha ledet inn i steget var det Lisa Iren som vant finalen i årets Brage Open.
Fra innledende var damene rangert i følgende rekkefølge.

1 Lisa Iren Riise
2 Ragnhild Frøshaug
3 Tonje Färber
4 Miriam Lindgaard Stivang

I første steg var det Tonje som vant over Miriam med 178 mot 177 poeng etter en nervepirrende avslutning.
Nesten like jevnt ble det i steg to hvor Tonje også her viser seg å være sterkest i avslutningen mot Ragnhild Frøshaug 187-173 poeng.
I finalen var det Lisa Iren som ledet turneringen som spilte best og vant med 216-186 poeng

Dette var også den tredje Brage turneringen på ”rad” som Lisa Iren Riise vinner

Vinner Brage Open 2015
Vinner Brages 6 A 8 2014
Vinner Brage Open 2014
(deltok ikke i Drammen x-mas tournament 2014)

29. mars 2015, 20:32 av Didrik Vatne

Martin Olsen, Lars-Christian Nyg.ård og Kjell Erik Karlsen klare for finalen.

Etter et superjevnt mellomspill og en jevn semifinale var det disse tre som trakk det lengste strået og tok seg til karusellfinalen.

Brage Open pulje 11

29. mars 2015, 14:52 av Didrik Vatne

Turneringens første 300 serie

Øyvin Kulseng går knallhardt ut og starter siste innledende pulje en 300 serie.

Brage Open Pulje 8

28. mars 2015, 17:08 av Didrik Vatne

Dagens gladeste gutt

Kristoffer (10 år) satte ny personlig rekord i serie fire med 214 poeng.
Skal man først bryte barrierer så er det jo perfekt timing å gjøre det i en turnering.
For i tillegg til å komme over 200 poeng for første gang vant også Kristoffer junior klassen i årets Brage Open.

Brage Bowlingklubb gratulerer.

Brage Open Pulje 7

27. mars 2015, 00:54 av Didrik Vatne

Høye resultater i dagens pulje.

Det var mange som syntes at torsdag var dagen for å finne frem bowlingformen.
I dagens pulje var det hele fem stykker som kom over 1400 poeng på sine 6 tellende serier hvorav to stk også kommer seg over 1500 poeng.

Didrik Vatne (Brage bk) 1514 poeng
Rune Andersen (Drammen Tigers Bk) 1503 poeng
Martin Olsen (Frogner bk) 1486 poeng
Tony Opsand (Brage bk) 1454 poeng
Lars Christian Nygård (Glåmdal bk) 1435 poeng

Dagens skjerpings var det Rune Andersen som sto for.
Etter å ha begynt forholdsvis rolig på de to første seriene 184-206 fant han ut av det og på neste banepar gjør han hele 569 poeng (290-279)
Han fortsetter deretter med seriene 258-216-217-243 og havner da på 1503 poeng på sine seks tellende serier.