Rankingliste

IMG_1392 (2).JPG

Jonas Dammen vant klassen U21 i Ungdoms NM

17. sep. 2017, 16:34 av Erik Garder

Mye bra spill på finaledagen hvor vi også fikk se en 300 serie spilt av Jørgen Mathiesen.

Bildet L-R
Brian-Jonas-Jens-Jørgen-Ronny-Anders

Jonas Dammen ledet foran PP finalen, en ledelse han tok godt vare på. Han startet best i sin klasse med 244 og ledet klaret etter den. I 2. serien hvor han spilte 177 kunne det blitt spennende, for da spilte Jørgen sin 300 serie. Slik ble det ikke.

Jonas fortsatte med solid spill, og det var aldri noe tvil hvor seieren ville gå. Jonas avsluttet med 225-247-226 og hadde finalens beste poengsum 1119 på sine 5 serier. Nesten like klar sølvmedaljevinner også som Brian Kjær, Mascot BK vant. Han hadde finalens nest høyeste score i U21 klassen med 1035.

Derimot var det stor spenning om 3. plassen som brødrene Jens og Jørgen Mathiesen kjempet om. Her klarte Jens å vinne den med kun 3 poeng hvor han i tillegg mistet tommelproppen i sisteserien på et sparekast.

Ronny Lygre, Munken BK spilte seg opp en plass fra 6. til 5. plass, mens Anders Johansen, Trondheim BK falt ned fra 5. til 6. plass. Det er allikevel veldig bra gjort av Anders som kun er 14 år.

I U26 klassen var Andreas Skoglund, Solør BK like klar vinner som Jonas i U21. Andreas ledet også fra start og her var det aldri tvil hvor gullmedaljen ville ende. Han spilte 1396 på sine 6 serier i finalen hvor blant annet 2 av seriene var 265 og 279. Øyvin Kulseng, Ringerike BK ble nummer 2 hvor han kjempet med Henrik Aspdahl Oseth, Sofiemyr BK om sølvmedaljen. Patrick Gimmestad Emblem, Trondheim BK ble nummer 4. Alle 3 hadde poengsummer mellom 1252 og 1284.

IMG_1390 (2).JPG

Celine Larsen vant klassen U21 i NM

17. sep. 2017, 16:25 av Erik Garder

Celine spilte seg opp fra 4. plass til 1. plass i PP finalen

Bildet L-R
Hanne - Celine - Sofia - Helene

Celine startet PP finalen med gode 248, og viste med en gang at hun ville være med å kjempe om gullet. Hun fortsatte med bra spill og vant til slutt med 79 poeng. Hennes poengsum i finalen var 1178 på 6 serier pluss bonus 105.

Hanne Buran Spets, Trondheim BK ledet foran finalen, men falt ned til 2. plass etter å ha spilt 1044 i finalen. Sofia Hultstedt, Narvik BK ble nummer 3 kun 7 poeng foran Helene J Johnsrud, Ringerike BK på 4. plass.

I jenteklassen U26 var det kun med 2 spillere. Denne klassen ble avgjort med stegfinale hvor de spilte best av 2 serier ren score. Her vant Margit Eilertsen, Arendal BK over Karoline Fjellstad, Red Crown BK med 276 mot 272.

IMG_1389.JPG

Solør BK dominerte double spillet i Ungdoms NM

17. sep. 2017, 09:44 av Erik Garder

Vant alle medaljene i gutteklassen

Jona/Vetle-Andreas/Jonas-Jens/Alexander

Andreas Skoglund og Jonas Dammen vant gullmedaljene i doubleklassen etter en veldig god avslutning. Med 471 gikk de forbi Jørgen Mathiesen og Vetle Vålbekken som hadde spilt i starten føre med 20 poeng. 2420 til Andreas/Jonas og 2400 til Jens/Vetle. Bronsemedaljene spilte Jens Mathiesen og Alexander Beck seg til med 2344, men var kun 3 poeng foran nummer 4 Anders Johansen og Sander Kastås-Lindstad med 2341.

Flere gode enkeltresultater med Jørgen Mathiesen 1323, Jonas 1264 og Jens 1243. Det deltok 15 doublepar.

I jenteklassen ble det gull til Hanne Buran Spets og Ronja Mørch Petersen, Trondheim BK med resultatet 1926. Helene J Johnsrud og Ine R Iversen, Ringerike BK 21 poeng bak med 1905. Så vant Nora Kjellås og Andrea Kvernhusløkken, Solør BK bronsemedaljene med 1807.

I semifinalene i går kveld spilte Jonas Dammen seg opp i tet etter gode 1336 i klassen U21. I U26 leder Andreas Skoglund etter også et bra resultat 1306.

Jenteklassen U21 ledes av Hanne Buran Spets. Hun spilte 1138 i sin semifinale. I U26 klassen er det bare 2 jenter og her leder Karoline Fjellstad, Red Crocn foran Margit Eilerten, Arendal BK.

I dag spilles PP finaler i gutter U21, U26 og U21 jenter, og best av 2 serier i klassen jenter U26.

Norgesmesterskap Ungdom 2017 spilles 15.-17. september

13. sep. 2017, 14:43 av Erik Garder

Bowlinghallen Solør er mesterskapsarena denne gang.

Oljeprofilen er vedlagt !

Så er det klart for et nytt mesterskap for ungdom. Det skal spilles i klassene U21 og U26, og det er påmeldt totalt 58 spillere med 12 jenter og 46 gutter.

Finalene spilles på søndag 17. september klokken 10:00, men før det skal det spilles 3 puljer kvalifisering med 1. pulje fredag klokken 18.00, og semifinaler fra lørdag klokken 16:00.

Alle våre beste junior, U21 og U26 spillere er med, så her blir det mye bra bowling å se.

Norges Bowlingforbund ønsker alle lykke til !

NM Ungdom nærmer seg!

29. aug. 2017, 12:29 av Karl-Fredrik Velle

15.-17. september er det NM Ungdom på Flisa. Husk påmeldingsfristen 01. september.

Se her for invitasjon:

NM Ungdom arrangeres 15.-17. september på Solør

15. juli 2017, 13:12 av Erik Garder

Mesterskapet spilles for første gang med klassene U21 og U26. Innbydelsen er klar !