Briskebyen BK vant gullmedaljene i herreklassen.

11. nov. 2012, 23:54 av Erik Garder

De vant alle sine kamper i PP finalen.

Det var spennende i herrefinalen helt til 6. serien var ferdigspilt. I 6. serien spilte nemlig FrognerBK mot Briskebyen BK. Her var det veldig jevnt inn i siste ruten, og kun få poeng skilte lagene. Det ble Briskebyen som gikk seirende ut av dramaet med kun 2 poeng i pluss - 898 mot 896. Hadde Frogner vunnet serien ville de tatt igjen Briskebyen, men nå var det egentlig klart at gullet ville bli med hjem til Hamar.

Briskebyen vant siste gang i 2007 når lag NM ble spilt i Bowling 1 i Drammen. Det var et godt kjempende lag som vant alle sine 7 kamper i PP finalen, og mye av grunnen til seiren ble lagt her. Totalt spilte Briskebyen 13688 inkl bonus.

Frogner BK som ble nummer 2 vant kun 3 kamper samtidig som de hadde en veldig svak serie på 787 i 4. serien. De spilte totalt 13365. Mascot BK ble nummer 3 etter å ha ledet tidlig i finalespillet. De hadde også mesterskapets nest beste spiller i Stefan Palmer . De spilte 13242. Solli BK og Metro BK kom på de neste plassene.

Pål Selvnes, Orkla BK ble beste spiller i lag NM hvor hans lag kom på en 6. plass.

NM 2012 076.JPG

Frogner BK`s damer vant lag NM.

11. nov. 2012, 15:29 av Erik Garder

Det ble Frogner, Solli og Trondheim som vant medaljene i dameklassen.

Frogner BK vant til slutt gullmedaljene i dameklassen. Det var litt spenning etter 3 serier, men så viste laget til Frogner at de ville ha med gullmedaljene hjem til Oslo.

De vant alle sine 5 kamper i pp finalen, og vant til slutt med poengsummen 8837 inkl bonus. Jeanett H Johansen på Frogner viste igjen superspill i finalen på samme måte som i single NM i Trondheim for 2 år siden. Med 1144 på finalens 5 serier var hun klart beste spiller i finalen.

Solli BK på 2. plass ble nesten 300 poeng etter til slutt med poengsummen 8540. Pat Torgersen var den beste spilleren på laget også i dag, og hun ble også den beste spilleren i mesterskapet.

Trondheim BK som ble nummer 3 med 7934 vant kun 1 kamp i dag, og var nok litt skuffet for det. De hadde vist helt til i dag at de var å regne med i medaljestriden.
Grethe Fosseide ble lagets beste spiller i finalespillet.

Mascot BK leder etter 3 av 7 spilte serier i PP finalen.

11. nov. 2012, 08:46 av Erik Garder

Frogner BK og Briskebyen BK jager bak.

Så har også herrefinalen blitt spennende. Frogner BK har bare vunnet 1 av de 3 første seriene i pp finalen, og Mascot BK er nå nummer 1. De leder med 5 poeng på Frogner BKog har poengsummen 9395 mot 9390 til Frogner. På Mascot sitt lag er det Kenneth Haukås og Stefan Palmer som er de store spillerne, mens det er Mads og Martin som drar Frogner laget.

Briskebyen BK som har vunnet alle sine 3 første kamper har spilt seg opp til en 3. plass med 9364. Her er det Erland Lund som er motoren i laget. Så har også Metro BK meldt seg på i medaljestriden. De gikk inn i finalen på en 7. plass, men er nå nummer 4 med 9198. Per Kristian Eide kan fortsatt sine saker. Solli BK beholder sin 5. plass med 9092, men begynner nå å bli for langt etter for å kunne ta en topplassering.

Solli`s damer og Frogner`s herrer leder foran finalespillet.

10. nov. 2012, 21:36 av Erik Garder

Pat Torgersen med 724 og Monica Lislien med 651 spilte Solli`s damer opp i ledelse.

Medaljekandidatene i dameklassen byttet plasser etter kveldens mellomspill. Pat Torgersen dro med seg damene til ledelse etter å ha spilt 225-242 og 257. Hun hadde god hjelp av Monica Lislien med gode 651. Nå er det Solli BK som leder dameklassen med 4544, mens Frogner BK som ledet etter i går er nummer 2 med 4510. Det var Miriam L Stivang som var den beste på Frogner nå med 612.

Trondheim BK som var på 2. plass falt en plass ned til 3. plass med 4373, og her var det Åse Jakobsen som var den beste med 622. Det er nok disse 3 lagene som også vil kjempe om medaljene i PP finalen i morgen. Det er over 200 poeng fra 3. plass og ned til lag nummer 4 som er Sørlands-Strike med 4145.

I herreklassen leder fortsatt Frogner BK når PP finalen starter. De har totalt 6148 med Mascot BK på 2. plass med 5909. Larvik BK er på en 3. plass med 5885. Briskebyen BK og Solli BK følger på de neste plassene.

Bjørn Einar Rudshagen, Glåmdal BK spilte 300 i siste serien i mellomspillet og ble beste spiller på de 6 første seriene med 1378. Det gikk ikke så godt med resten av laget som til slutt ble nummer 11.

Frogner BK leder både dame og herreklassen etter 1. dag.

10. nov. 2012, 09:12 av Erik Garder

Sandra Bakken var den store spilleren med 658, mens 4 av 5 spillere på herrleaget spilte mellom 621-666.

Ikke uventet er det Frogner`s damelag som leder, og det takket være veldig bra spill av Sandra Bakken. Med 213-233-212 totalt 658 har Frogner 2294. På plassen bak er Trondheim BK med 2232, og her var Tove Fosseide den beste med 589. Så er det et langt steg ned til nummer 3 som er Solli BK med 2069 hvor Pat var den beste med 541.

Frogners herrer spilte jevnt og godt, og det vil nok bli problemer å ta igjen dette laget. De spilte 3125, hvor Mads Sandbækken var bestemann med sine 666. Mascot BK er på 2. plass med 3058. Her er Stefan Palmer den store spilleren med 655. Briskebyen BK er på 3. plass med 2996 med hærfører John Fossum som beste spiller med 687. Så er hjemmehåpene fra Cross BK på 4. plass med 2980 med Tore Torgersen som bestemann på 629.

3 herrespillere gikk over 700, med Svein Åke Ek, Munken BK som beste med 727. Så har Thomas Fagerstrøm, Solli BK 720 og Alexander Halvorsen, Gokstad BK 710 med en serie på 296.

Mesterskapet fortsetter i dag med mellomspill og starten på herrefinalen klokken 20:00.

Oljeprofilen er klar til årets NM for lag i Stavanger.

7. nov. 2012, 11:23 av Erik Garder

Da er det klart at NM for lag skal spilles på Kegel profilen Middle Road. Profilen finnes i linken som er vedlagt.