Mix-dbl mesterskap

0

0

Mariann Ingvoldstad/Mads Sandbækken vant mix double.

17. sep. 2012, 06:57 av Erik Garder

Solli BK vant trios mesterskapet.

I helgen ble begge mesterskapene spilt i Veitvet Bowling Senter. Triosmesterskapet hadde kvalifisering på fredag, og mix double på lørdag.

Søndag ble derfor den store finaledagen hvor begge finalene ble avholdt. I kvalifiseringen til triosfinalen var det Solør BK og Briskebyen BK som var de 2 beste lagene med Solli BK 2 og Frogner BK jagende etter. På sine 6x3 serier i kvalifiseringen spilte Solør BK 4032 mens Briskebyen BK hadde 4019 på 2. plass.

I dameklassen var det kun 5 lag med, og her var Frogner BK`s damer suverene foran Gjøvik BK og Solør BK.

I mellomspillet fortsatte Solør BK å ligge på toppen, mens Solli BK gikk forbi Briskebyen BK. Så i siste serien i mellomspillet gikk Drammen Tigers BK forbi Frogner BK med en bra serie på 719. I dameklassen klarte Frogner BK med et nødskrik å fortsatt lede etter en svak sisteserie. De fikk følge med Gjøvik BK, Glåmdal BK og Askøy BK til finalespillet.

I semifinalen fortsatte det høye spillet blant herrene. Drammen Tigers BK hadde aldri problem med Solør BK da de spilte 750 mot 559 til Solør. I den 2. semifinalen vant Solli BK over Briskebyen BK med 684 mot 629. Frogner BK slo ut Askøy i dameklassen med 612-533, og i den 2. semifinalen vant Gjøvik BK over Glåmdal BK med 621-588.

I finalen blant herrene vant Solli over Drammen Tigers med 679 mot 632. Gullguttene til Solli BK heter Thor Kristian Østlie Solberg, Thomas Fagerstrøm og Henrik Aspdahl Oseth. Frogners damelag vant over Gjøvik etter en spennende finale med 532 mot 517. På det vinnende laget spilte Sandra Bakken, Lisa Iren Riise og Miriam Lindgaard Stivang.

I mix double kvalifiseringen dominerte Frogner BK med alle sine lag. Lisa Iren Riise/Olav Olsen vant kvalifiseringen etter å ha spilt bra hele veien. De spilte 2672 på sine 12 serier. Like bak kom Jeanett H Johansen og eneste spiller som ikke var fra Frogner BK Christer Aker med 2658. Så fulgte 4 nye lag fra Frogner på de neste plassene hvor 2 samboerpar var på 3. og 4. plass med Mariann Ingvoldstad/Mads Sandbækken og Kine Mariel Arntzen/Martin Olsen.

I mellomspillet fortsatte ”klubbmesterskapet” til Frogner. Det var kun spennende å se hvem av Frogner lagene som ville klare en semifinaleplass. Jeanett og Christer gikk forbi Lisa og Olav mens også Kine og Martin gikk forbi Mariann og Mads.

Semifinalene ble spilt best av 2 serier. I den første semifinalen hvor Mariann/Mads spilte mot Jeanett/Christer var de helt like etter 1 serien hvor begge spilte 176. Så i den 2. serien kom strikene fra begge lagene, men det var Mariann/Mads som seiret med 253 mot 234. I den 2. semifinalen var det aldri tvil hvor seieren ville gå. Lisa/Olav åpnet med 278 i 1. serien og fikk en solid ledelse da Kine/Martin spilte 195. De fortsatte så med 246, og da hjalp det lite med 229 på Kine/Martin. Med 524 var også Lisa/Olav klare for finalespill.

I finalen ble det så strikeshow av Mariann/Mads. De åpnet med 251 på 1. serien hvor Lisa/Olav kom sterkt mot slutten etter en litt nervøs åpning av serien med 224. Dermed fortsatt spenning trodde vi, men det ville ikke Mariann og Mads ha noe av. Med en fantastisk sisteserie på 290 ble det en trygg og god seier da Lisa og Olav spilte 195.

www.bowlingres.no